ASA

Channelen

Wist u dat u ook aan sommigen van ons kan vragen om te channelen? Soms is dat een gesprek met onverwachte wendingen!

Als ik channel, neem ik een geheel andere houding aan dan ik gewend ben. Ik voel mijn gids prikken en voor ik het weet spreek ik Engels, zing ik liedjes die ik niet ken en heb ik opeens antwoorden die ik normaal gesproken niet zou kunnen weten. Door te channelen kan ik in diepere dieptes graven, omdat het deel van mij die aan u de boodschap doorgeeft, geen rekening hoeft te houden met menselijke beperkingen. Dat deel, mijn gids, is dan ook niet bezig met ego, met wat u graag zou willen of wat eerlijk is. Mijn gids zegt precies hoe de situatie in elkaar zit. Het is altijd weer een verrassend effect als ik ga channelen

Als ik een ‘gewone” reading doe, dan kan ik dit natuurlijk ook. Alles wat mijn gids kan, dat kan ik ook. Maar mijn gids weet manieren om daar te komen waar u moet wezen. Hij kent de geheimen van de wereld als geen ander en ik leer van hem. Ik breng ook vaak in praktijk wat hij door mij aan andere verteld. Het is dan ook echt de moeite waard om eens specifiek te vragen naar een channeling. Een channeling duurt meestal een minuut of twinitg tot dertig. Maar, het kan uw leven drastisch veranderen!

 

In Liefde en Licht,

 

Michael

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>